Är du intresserad av hjälp med vägledning?

God morgon och varmt välkomna. Förhoppningsvis mår ni alla bra och har haft en bra morgon, jag hoppas även att resten av dagen blir lika bra. För min del tänkte jag påbörja den här dagen genom att skriva ett inlägg om vägledning i Eslöv. Framförallt kommer jag prata om Anna Medium i Skåne och den hjälpen jag har fått från henne, om ni vill veta mer kan ni läsa mer här.

Under en lång tid har jag varit lite tveksam gentemot medium och det mediala, det hindrade mig dock inte att prova att ta hjälp av detta medium för vägledning i Eslöv. Trots min tveksamhet mot det mediala har jag upplevt en del saker som inte riktigt går att förklara på ett relevant sätt, därför har jag öppnat upp ögonen mer för det andliga och mediala. Helt ärligt har det även skrämt mig en del, från att inte ha trott på det andliga till att ha upplevt det. Det är något som för mig är obeskrivligt och skärrande, det är anledningen till att jag sökte upp detta medium för hjälp. Hon var riktigt duktig på sitt jobb och behandlade mig hela tiden med respekt, det kändes betryggande och skönt att hon var så förstående gentemot mig och min situation. Under hela vår kontakt var hon även otroligt trevlig, vilket gjorde hela upplevelsen mycket bättre för min del. Jag fick som sagt hjälp med vägledning i Eslöv när jag kontaktade henne, all den hjälpen jag behövde när jag sökte upp henne fick jag. I dagsläget mår jag mycket bättre av hela situationen, det är tack vare henne och hennes underbara hjälp.

Du gillar kanske också...