Den nya balkongen

Åh, alltså jag kan inte ens börja beskriva hur nöjd jag är med min nya och fina inglasade balkong! Som många av er kanske redan vet så nämnde jag ju i ett inlägg för ett par månader sedan att jag hade kikat lite på det här med balkonginglasning här i Uppsala och inte långt efter det så fann jag ett företag vid namn Tanelin AB som jag verkligen kände att jag hade förtroende för som sedan fixade min balkong!

Jag är som sagt så oerhört nöjd med detta och med tanke på att det under den senaste tiden har varit rätt så många av er som har hört av er till mig och undrat lite över hur det faktiskt gick med hela grejen, så tänkte jag helt enkelt att jag skulle ta och faktiskt rekommendera dem till er som nu känner er intresserade och befinner er i exempelvis Uppsala, Södertälje, Solna eller Kista med omnejder. För att vara helt säker på vart Tanelin AB faktiskt kan erbjuda sina tjänster så tycker jag dock absolut att ni ska ta och kontakta dem själva för att se var de kan göra och när. De är verkligen supertrevliga och otroligt lätta att ha och göra med, så det kan jag varmt rekommendera att ni gör vilket som. Passa på att slänga iväg alla era frågor och funderingar för de är otroligt behjälpliga när det kommer till sådant. Hur som helst så ska jag nog inte babbla på allt för mycket nu i det här inlägget, så jag tänkte att jag istället skulle ta och länka er vidare till Tanelin AB och deras hemsida där ni finner då bland annat kontaktuppgifter och annan information som kan vara riktigt bra att ha ifall ni är intresserade av att just glasa in balkongen. Ha det så bra så länge, så hörs vi snart igen! 

Du gillar kanske också...