Min hyresvärd hoppade av glädje efter flyttstädningen

Halloj, halloj! Hjärtligt välkomna till min blogg och ett nytt inlägg, inlägget ni nu läser ska handla om den hjälpen jag fick av företaget Ren & Snabb Städ. De hjälpte mig med flyttstäd i Falun när det var dags för mig att flytta från en bostad till en annan.

Det är ungefär en månad sedan jag fick nycklarna till min nya lägenhet, det var då flytten började på riktigt. Transporten av min inredning kunde börja och jag kunde påbörja inreda min nya lägenhet. När den gamla lägenheten stod tom kunde Ren & Snabb Städ påbörja sitt arbete med flyttstäd i Falun, jag hade anlitat dem på grund av att jag själv inte är speciellt duktig på att städa. Eftersom min hyresvärd ställde höga krav på städningen kände jag då att det var bättre att få professionell hjälp med det, främst för att det skulle bli gjort rätt och för att hyresvärden skulle bli nöjd. Jag hade kontakt med företaget under tiden de var i lägenheten och städade, under tiden var jag och packade upp i min nya lägenhet, för att jag skulle veta när de var klara var det skönt att ha kontakt med dem. Det gick mycket fortare för dem än vad jag hade trott och de lämnade ett bättre resultat än jag föreställt mig, jag hade aldrig sett lägenheten så ren förut. Ni kan säkert räkna ut det men jag säger det ändå, min hyresvärd hoppade nästan av glädje när han fick se hur rent det var. Bara det säger ju ganska mycket om hur duktiga det här företaget är på sitt jobb, de har helt klart valt rätt yrke. Jag kan nog inte säga mer än att jag är jättenöjd över att jag anlitade dem för flyttstäd i Falun, utan dem hade min hyresvärd inte blivit så glad som han blev.

Du gillar kanske också...