Mina designermöbler blev som nya igen

Hej på er, idag hade jag tänkt ta in er i mitt hem. Det ska närmare bestämt handla om mina designmöbler på Östermalm som ni har frågat mycket om. De är några år gamla och har behövt en del omvårdnad, jag har då tagit hjälp av företaget VOLAB Vinyl Och Läder AB med bland annat infärgning.

När jag köpte mina designmöbler på Östermalm var det väldigt inne med läder i alla olika färger, så jag köpte en soffgrupp och fåtöljer i vinrött läder. De var riktigt snygga och passade verkligen in i min inredningsstil så jag kunde inget annat än vara nöjd. Nu har det gått några år sedan jag köpte dem och det har man kunnat märka på färgen och genom att materialet spruckit på en del ställen. På grund av det kände man inte längre samma lyx som man gjort tidigare så jag valde att ta tag i det och försökte lösa det. Eftersom det var designmöbler ville jag inte försöka mig på något själv utan jag sökte efter ett företag som hade erfarenhet av materialet, det var då jag hittade VOLAB Vinyl Och Läder AB. Jag såg på deras hemsida att de tidigare jobbat med möbler i samma material och resultatet de visade var verkligen bra, så jag anlitade dem med tillit om att de skulle ta väl hand om mina designmöbler på Östermalm. De genomförde en infärgning på båda mina soffor och mina fåtöljer för att alla skulle få samma fina färg, dessutom lagade de möblerna på de ställen som de hade spruckit. Mina möbler blev som nya och jag blev så nöjd med allt vad det här företaget hade åstadkommit på så kort tid. 

Du gillar kanske också...