Nordisk Bygg och Industridesign AB

Hejsan och god eftermiddag på er alla härliga läsare och välkomna in till bloggen som jag skriver mycket i nu för tiden, särskilt när det gäller bygg och renovering. Det känns aktuellt eftersom frugan och jag köpt ett gammalt hus. Vi sökte efter något byggföretag i Vellinge som skulle kunna hjälpa oss med att öppna upp planlösningen i den ena änden av huset, och sätta upp en vägg till i den andra änden av huset för att få ett extra sovrum. Vi anlitade företaget Nordisk Bygg och Industridesign AB och vi är så nöjda med deras insats! 

Det var ett bra val att anlita denna firma som vi gjorde på rekommendation av en vän. Som nybliven husägare känner vi oss lite osäkra, bland annat är det inte lätt att veta vilket byggföretag i Vellinge med omnejd som man borde anlita för det finns ju några stycken. Men tack vare denna rekommendation från vår vän så blev det så att vi anlitade Nordisk Bygg och Industridesign AB, och hade jag och min fru inte varit så nöjda som vi är så hade jag aldrig skrivit det här inlägget. Men jag tycker det känns bra att kunna få hjälpa er läsare som också planerar att anlita något byggföretag i Vellinge genom att berätta för er om det här företaget. Det skulle verkligen förvåna mig om inte ni också skulle bli lika nöjda med Nordisk Bygg och Industridesign AB som min fru och jag. Sedan är det väl ingen dum idé att ni kikar in på deras hemsida om ni nu vill få veta mer om det här företaget och deras tjänster och service.  

Du gillar kanske också...