Livscoachning som hjälper mig

Hej kära läsare och välkommen att läsa mitt blogginlägg som jag skriver ifrån Östersund. En ny dag med nya möjligheter är här. Jag ska skriva om vilken fin hjälp jag har fått i en fråga som jag vet är angelägen för väldigt många, nämligen livscoachning. Jag hoppas att mitt inlägg kan vara till nytta för alla er som är i behov av detta, eller något annat som företaget Vacker kan erbjuda. Det funkade utmärkt för mig så nu vill jag dela med mig av mina erfarenheter till er, kära läsare! Det bästa beslutet jag tagit på länge, var när jag beställde tid till Vacker i Östersund. 

  

Jag hade länge haft problem med att finna en känsla av tillhörighet, och att finnas till i ett meningsfullt sammanhang. Jag tyckte inte att mitt liv var särskilt intressant, och den ena dagen var den andra lik. Jag kände en tomhet som blev allt större. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till men så fick jag höra talas om detta företag. Jag behövde hjälp med att finna meningen med mitt liv, och hjälp med att sätta upp realistiska mål som jag skulle kunna uppnå. Vilken fin hjälp som jag har fått med livscoachning av min samtalskontakt på Vacker. Företaget kan, precis som namnet “Vacker” säger, hjälpa dig att finna dina vackraste sidor både mentalt och även hjälp att finna din personliga stil, till exempel vilka kläder som du passar att bära. Om du som läser känner att något av detta skulle vara av intresse för dig, så rekommenderar jag dig verkligen att höra av dig till de som arbetar där. Det kan bli en mycket bra förändring i ditt liv som jag är säker på att du kommer att få nytta av. Låt inte destruktiva känslor, till exempel som att livet står still, ta överhanden.  

Du gillar kanske också...