Tips på hur du ordnar kalaset

Hej alla bloggläsande vänner och riktigt trevligt att ni kikar in i bloggen här idag också! Idag tänker jag berätta för er om vilken lyckad tillställning jag hade när jag fyllde 35 och bjöd in familj, släkt och arbetskamrater till mitt firande där givetvis god mat stod i centrum. Vi var många som skulle samlas i min villa i Höganäs så här hade jag bestämt att ta hjälp av en firma som ordnar catering. Det blev CatarinaCatering som gjorde min födelsedag till en minnesvärd upplevelse. Jag är en riktig finsmakare och mina krav var att maten måste vara av den allra högsta kvalitén. Därför passade det här företaget perfekt. De använder bara de finaste råvarorna, och jag kände till ett par personer som tidigare anlitat just CatarinaCatering och de var mycket nöjda! 

  

Tack vare att jag beställde maten och därifrån, det var väldigt gott, så kunde jag bjuda in riktigt många, till skillnad från om jag fått stå för matlagningen på egen hand. Det enda problemet var väl att det fanns så mycket gott på buffén och att ingen orkade att äta allt. Hellre för mycket än för lite. Det blev en smakupplevelse för alla inbjudna. Jag önskar verkligen att du som läser min blogg hade varit med och firat min födelsedag och fått en smaka allt gott som dukades fram. Det här var helt klart en stor hit! 

  

CatarinaCatering erbjuder catering till oss i Höganäs och Helsingborg eller däromkring. De har ett stort utbud av rätter med influenser ifrån hela världen att välja emellan. Jag skulle vilja rekommendera er som är i behov av att beställa mat, att kontakta det här stället för jag tror nog att ni kommer att bli nöjda och att CatarinaCatering skräddarsyr menyn just utifrån era önskemål. Ha nu en fin dag! 

Du gillar kanske också...